Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Lastra a Signa Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Toscana Lastra a Signa
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum 3    
Areal 100 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand Afstand til indkøb 4000 Afstand til spisested

Ferielejlighed til udlejning Lastra a Signa Toscana Italien

Lejlighed i tilbygning til en historisk villa, der ligger i bjergene i Toscana. Den er placeret i midten af en 56-hektar stor grund, som bruges til landbrug, men også har en meget velholdt park med legeplads, en dam, en skov (bueskydning), swimmingpool med havemøbler (bænke, grill, veranda), som altsammen deles med ejerne . Til gæsterne er der en privat have med bord og parasol. Flot udsigt over parken. Roligt område på trods af lejlighedsvise festligheder, der afholdes i villaen.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Lastra a Signa


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !