Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Rapolano Terme Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Toscana Rapolano Terme
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum 4    
Areal 160 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand Afstand til indkøb 4000 Afstand til spisested 4000

Feriehus til udlejning Rapolano Terme Toscana Italien

Karakteristisk gammel ladebygning, der er blevet fuldstændigt og omhyggeligt renoveret. Huset ligger i de smukke grønne toscanske bakker. Renoveringen er sket med særlig henblik på, at bruge de rigtige materialer og bevare den oprindelige stil. Husets beliggenhed er en af de smukkeste i hele regionen. Der er en fantastisk skøn udsigt over den omkringliggende grund og skov. Der er meget stille, da der ikke ligger nogle veje i nærheden. Der er myggenet til soveværelsets og badeværelsets vinduer. Tilkørslen til huset, er en over 1 km lang grus/naturvej. De meget rare og gæstfrie ejere bor i et hus på ejendommen og har ret til at bruge swimmingpoolen ind i mellem. Afstande til attraktioner: Arezzo 30 km, Siena 38 km, Firenze 84 km. Golfbane 14 km. Vi anbefaler at i besøger Toscanas 'hovestad' Firenze, der er en fantastisk smuk by med masser af kultur og kunst. Arkitekturen i byen stammer helt tilbage fra det 15. århundrede. Det er en by, hvor der er utroligt mange ting at se og opleve, men der er også gode muligheder for at slappe af. For eksempel på en af de mange små hyggelige caféer.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Rapolano Terme


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !