Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Fiano-Certaldo Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Toscana Fiano-Certaldo
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 14 Soverum 7    
Areal 310 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Ferielejlighed til udlejning Fiano-Certaldo Toscana Italien

Smukt sten-landhus, som består af to boliger. Rolig beliggenhed i de grønne bakker af det florentinske Chianti-område, der er omgivet af oliventræer. Smuk panoramaudsigt over det omkringliggende landskab. Huset har 3 boliger. Den ene er lejlighedsvis beboet af ejerne. I fællesskab er der: Stor, indhegnet have med havemøbler, swimmingpool, grill og loggia udstyret med bord og stole. På forespørgsel er der mulighed for hushjælp (betales på stedet). Det er muligt, at leje de to lejligheder enkeltvis. Parkeringsplads. Barneseng til rådighed på forespørgsel. Firenze ca. 35 km, Siena ca. 45 km. Lucca, Pisa, Arezzo og sandstrandene på den tyrrhenske kyst ligger kun en times kørsel fra stedet.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Fiano-Certaldo


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !