Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Monte San Savino Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Toscana Monte San Savino
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum 4    
Areal 350 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand Afstand til indkøb 5000 Afstand til spisested 1000

Ferielejlighed til udlejning Monte San Savino Toscana Italien

Dette moderne og velindrettede feriehus ligger gemt i bakkerne mellem Arezzo og Siena, nær renæssance-byen Monte San Savino, i en lille skov.
Overalt er der udsigt, og der er utallige muligheder for at slappe af på grunden: På terrassen, i pinjetræernes skygge, under poolhusets tag eller direkte i sydens varme sol. Det hele er ugenert, om I svømmer i den store pool, tager solbad, griller, spiller billard, hygger jer med en god bog - eller blot nyder den skønne udsigt over Chiana-dalen. Hvis I ikke har lyst til at lave mad, så er der mulighed for at spise fyrsteligt i nærheden på Castello di Gargonza. Der er mulighed for mange udflugter med huset som base.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Monte San Savino


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !