Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Corchiano Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Lazio Corchiano
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum 4    
Areal 400 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested 500

Ferielejlighed til udlejning Corchiano Lazio Italien

Flot og imponerende moderne bebyggelse som består af et hovedhus, et anneks og et poolhus. Det ligger tæt ved den antikke landsby Corchiano med etruskisk oprindelse. Området ligger midt i de grønne bakker i Etrurien med mange hasselnødde og olivenlunde. Herfra kan man nemt nå de mange berømte seværdigheder i det østlige Latium. Huset indhegnet og omgivet af hasselnøddebuske, oliven-, og frugttræer og en stor plæne. På grunden er også en swimmingpool, et poolhus med omklædningsrum, bruser og et lysthus med spisebord til 12 personer, brændeovn, grill og et udetkøkken med køleskab, opvaske- og ismaskine. Sidebygningen ligger tæt på villaen og er alligevel privat. Rolige omgivelser, udsigt over haven og Monte Soratte og Monti della Sabina.
I nærheden af Corchiano er det muligt at købe lokale produkter (olie, vin, kød og ost). Ankomst mellem 18:30 og 20, afrejse før klokken 9:00.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Corchiano


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !