Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Capo Vaticano Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Calabria Capo Vaticano
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum 4    
Areal 85 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 1100 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested 300

Ferielejlighed til udlejning Capo Vaticano Calabria Italien

Villa med pool ikke langt fra centrum af Capo Vaticano, en af de mest populære feriebyer i Calabrien. Her er dejligt roligt og en flot havudsigt til en af de smukkeste kyststrækninger i Italien. I nærheden ligger den lille by Tropea, der har en fin gammel bymidte og skønne strande. Klimaanlæg i opholdsstuen. Klipperne og det krystalklare vand er specielt populær blandt undervandsfiskere. Ideel beliggenhed, hvis man ønsker en rolig ferie, men samtidig kan man hurtigt komme til de mange turistbyer. Ankommer I efter kl. 20 påregnes et gebyr.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Capo Vaticano


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !