Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Malmantile Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Toscana Malmantile
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum 3    
Areal 150 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand Afstand til indkøb 5000 Afstand til spisested 1000

Ferielejlighed til udlejning Malmantile Toscana Italien

Denne skønne gård i roligt panoramaområde midt i det grønne har udsigt over vinbjerge og olivenlunde og består af to landhuse og en lade. De renoverede lejligheder, hvoraf den ene bebos af ejeren, er alle hyggeligt og rustikt indrettede. Fælles grill. Det er muligt at købe varer fremstillet på gården. I nærheden er det muligt at tage på trekking og på skønne gåture på markerede stier. Barneseng og høj stol på forespørgsel. Tilkørsel ad naturvej i god stand. Indkøbsservice og vinsmagning på forespørgsel. (afregninge på stedet).Se også ITF690.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Malmantile


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !