Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Ambra Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Toscana Ambra
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 18 Soverum 6    
Areal 400 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand Afstand til indkøb 1500 Afstand til spisested 1500

Ferielejlighed til udlejning Ambra Toscana Italien

Stort landhus i sten, 1,5 km fra byen Ambra i udkanten af Chianto Classico.
Huset ligger højt i et landskab med megen vegetation, ca. 100 m fra en vej, der forbinder alle de små byer i dalen. Rundt om huset er der et stort udendørsområde, og på bagsiden af huset ligger der en lille skov med høj bevoksning, der spreder dejlig skygge på varme sommerdage. Der er parasoller af smedejern, udendørsbruser og havemøbler ved poolen, som er åben 7.5-1.10. Den store, møblerede veranda er ideel til udendørs måltider. Parkeringsplads på ikke asfalteret vej 200 m. På forespørgsel er det muligt at få hushjælp og madlavning (bestilles ved booking og afregnes på stedet). Der er ovn til pizza- og brødbagning. Hems i 3 dobbeltværelser. Afstande til attraktioner i regionen: Tennisbane 2 km, ridestald 6 km, polo-plads/bane 6 km, Bucine 6 km, Siena 35 km, Arezzo 30 km, Firenze 50 km. Busstoppested ca. 600 m fra huset, banegård 6 km.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Ambra


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !