Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Cefalù Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Sicilia Cefalù
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 7 Soverum 2    
Areal 150 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 14000 Afstand til indkøb Afstand til spisested

Ferielejlighed til udlejning Cefalù Sicilia Italien

Henrivende stenhus, der er skønt renoveret og indrettet. Huset er bygget i forskellige niveauer og ligger i et smukt og roligt område med en terrasseformet have og typisk beplantning. I nabolaget er der andre huse, som hovedsageligt lejes ud, men de ligger i god afstand og kan ikke ses fra huset. Ejerens hus ligger ca. 300 m. væk og bruger samme tilkørsel. Der er et lille eksternt værelse uden opvarmning, som man kommer til via en lille udvendig trappe.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Cefalù


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !