Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Alberese Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Toscana Alberese
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 14 Soverum 6    
Areal 240 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 9000 Afstand til indkøb 1500 Afstand til spisested 1500

Ferielejlighed til udlejning Alberese Toscana Italien

Dette venlige feriehus ligger ved grænsen til naturparken Uccellina, hvor I finder de flotteste, frie strande i Toscana. De kan sagtens nås på cykel. I hovedhuset er der et stort køkken og en fælles stue: Dertil hører et anneks med to soveværelser, begge med bad. Poolen udgør centrum på grunden, som går over i marker og agre. Der er siddepladser på terrassen/i haven, både i solen og i skyggen af de høje træer. Det er oplagt at tage på udflugter til etrusker-byerne, de små havnebyer eller Isola del Giglio.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Alberese


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !