Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Marradi Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Toscana Marradi
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum 4    
Areal 110 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Ferielejlighed til udlejning Marradi Toscana Italien

Fuldstændig renoveret landhus, der er delt op i tre ferielejligheder, beliggende Mugello-område. Omgivelserne består af skove og enge. Rundt om huset er en stor plæne med havemøbler og leg for børnene, bordtennis og grill. Her er også en swimmingpool, der som de andre fritidstilbud benyttes i fællesskab med ejerne (der dog ikke bor på området). Tilkørsel via en 800 m lang ikke asfalteret vej i god stand. I oktober afholdes kastaniefesten, hvor man deltager i høsten og kan købe de typiske produkter, der er fremstillet af kastanje. Bar for gæsterne på stedet. Marradi (butikker af enhver art) banegård med togforbindelse til Firenze og Ravenna) 3 km og 60 km fra Firenze. Dagligvareforretning 2 km, ridebane 5 km.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Marradi


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !