Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Sutri Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Lazio Sutri
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum 3    
Areal 180 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand Afstand til indkøb 5000 Afstand til spisested

Ferielejlighed til udlejning Sutri Lazio Italien

To smukke, tætliggende, men selvstændige huse på en af de dejlige bakker i Latium. Helt tæt ved en af de vigtigste golfbaner i Italien. Begge huse er omgivet af en stor, velplejet have. Her er swimmingpool (1.6-27.9) og en bocciabane, som ejerne også bruger. De bor i et tredje hus på grunden. Det er adskilt fra de andre huse og har egen tilkørselsvej. Det er muligt at benytte tennisbanen (pris og tid aftales med ejer). Velholdt interiør med antikke møbler.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Sutri


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !