Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Carrara Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Toscana Carrara
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum 4    
Areal 300 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 5000 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Ferielejlighed til udlejning Carrara Toscana Italien

Denne moderne villa, indrettet med smukke stilrene møbler, ligger ved foden af Versilia-bjergene. Den dejlige beliggenhed giver mulighed for en afslappende ferie og for ture til byerne i området (Forte dei Marmi, Viareggio, Pietrasanta) og i Ligurien (Portovenere, Cinque Terre, Levanto). Villaen ligger i rolige omgivelser med en smuk udsigt over landskabet, de andre huse og havet i det fjerne. Grunden er indhegnet, der er en velplejet græsplæne til leg og rekreation, flere hyggelige udendørs siddegrupper med havemøbler, swimmingpool hvor man kan køle af på de varme dage. Ved huset er der en stor overdækket veranda og en overdækket terrasse. Da de ligger lige op ad huset er begge områder lune til langt ud på aftenen. Huset er stilrent og moderne indrettet med marmorgulve og berømt italiensk design. Dette er huset for feriegæster der sætter pris på rene stramme linjer med sans selv små detaljer. Køkkenet er skønt solgult og bl.a. udstyrer med et komfur der kan leve op til selv den mest kræsne mesterkoks krav. Har I ikke lyst til at lave maden selv kan I kan bestille en kok (mod betaling), som kan lave typiske italienske retter fremstillet af lokale produkter. I kan også bestille en guidet tur til et marmorstenbrud. Har I brug for barneseng så er det muligt på forespørgsel (mod betaling). Klimaanlæg på 1. sal og trådløst internet. Når I skal købe ind findes der flere muligheder blot 1 km fra huset. Der er 2 km til Carrara, hvis berømte marmorbrud siden romersk tid har forsynet verdens største billedhuggere med materialer. Bla. vores egen Thorvaldsen men også Michelangelo og Rodin. I kan gøre jeres indkøb 1 km fra huset, strande og tennisbaner 5 km, Lucca 40 km, Pisa 55 km, Firenze 120 km.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Carrara


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !