Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Crespina Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Toscana Crespina
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 12 Soverum 6    
Areal 250 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 20000 Afstand til indkøb 5000 Afstand til spisested 5000

Ferielejlighed til udlejning Crespina Toscana Italien

Dette henrivende hus på et vingods beliggende på bakkerne i nærheden af Pisa indbyder til en fantastisk ferie: Udflugter til Pisa, Firenze og Lucca og der er heller ikke langt til sandstrandene på den tyrrhenske kyst. Både om dagen og om aftenen er der mulighed for at smage på den vin, der fremstilles her. Grill, brændeovn og rige måltider i det fri vil sikkert give jer nogle uforglemmelige oplevelser. På 1. sal er der bjælkeloft, delvist lavt. Ved siden af feriehuset er der en vinkælder med vinsmagning og -salg. Crespina ligger i et landskab, der er domineret af vindyrkning, underskov, kastanieskove og marker. Området er ideelt til ridning, vandring og cykling. Her er godt afmærkede cykel- og mountainbikeruter. Området kan også udforskes ad vinvejen, der går fra Pisa og gennem området. Crespina og omgivelserne byder på en flot arkitektur, der bedst kommer til udtryk i de ofte flere hundrede år gamle villaer.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Crespina


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !