Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Castellina in Chianti Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Toscana Castellina in Chianti
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 12 Soverum 6    
Areal 480 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand Afstand til indkøb Afstand til spisested

Ferielejlighed til udlejning Castellina in Chianti Toscana Italien

Dette pragtfulde landhus er en del af godset Lilliano, der har en fantastisk beliggenhed i de smukke bjerge i Chiantiområdet. Der er en fantastisk udsigt over det smukke landskab med vinmarker og olivenlunde. Den omhyggelige renovering har givet huset sin oprindelige charme tilbage. Der er en flot have, og flere udendørs arealer med havemøbler, L-formet pool. Huset ligger midt mellem Chianti og de skønne byer Siena og Firenze. Internetforbindelse i receptionen (1 km). Tilkørslen er en over 300 m lang grusvej. Der er to parkeringspladser på ejendommen. Prisen inkluderer: 2 timers rengøring hver dag fra mandag til lørdag. På forespørgsel (betales pa stedet): Hushjælp (ekstra timer), kok. Gæster kan deltage i en typisk middag (buffet), hvor der serveres lokale retter, som bliver organiseret hver uge (betales på stedet). Klimaanlæg i soveværelserne på første sal. Varme er ikke inkluderet i prisen og skal betales på stedet. På forespørgsel er husdyr tilladt (30 euro/dyr - afregnes på stedet).

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Castellina in Chianti


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !