Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Greve in Chianti Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Toscana Greve in Chianti
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum 3    
Areal 130 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Ferielejlighed til udlejning Greve in Chianti Toscana Italien

Renoveret landhus beliggende i de grønne bjerge i det skønne vinområde Chianti Classico. På grund af den dejlige beliggenhed er de vigtigste seværdigheder som vingårde og lokalsamfundet i Chiantiområdet hurtige at komme til. Huset ligger lidt tilbagetrukket, og herfra er der en betagende vidtrækkende udsigt over landskabet og de mange vinmarker. Her finder I også en indhegnet græsplæne med havemøbler, en panoramaterrasse og swimmingpoolen indbyder til mange herlige timer udendørs. Et separat rum bliver af og til benyttet af ejeren. Der er stejle trapper i huset. Ankomst/afrejse: Ankomst skal ske mellem kl. 15 og kl. 18. Greve in Chianti er hovedbyen i regionen, hvor det store vinmarked afholdes i september måned.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Greve in Chianti


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !