Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Vitorchiano Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Lazio Vitorchiano
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 25 Soverum 10    
Areal 600 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Ferielejlighed til udlejning Vitorchiano Lazio Italien

Gammelt landsted i tre niveauer midt i Tuscia Romanas grønne hjerte, tæt ved en lille etruskisk gravplads. Huset ligger på en høj og er omgivet af en græsplæne, en frugthave og en olivenlund. Grunden er indhegnet. Der er swimmingpool og et børnebassin (4x4, maks. dybde 1,20 m). Stue med klaver, bibliotek med adgang til haven, Spisestue med adgang til haven (lysthus med stenbord og tag af siv), spisekøkken bag huset med adgang til en pavillon, hvor man kan spise. Indkørsel via en automatisk port. Det er muligt at bestille forskellige former for kropsbehandling, samt levering af færdige måltider. Mulighed for at deltage i guidede ture i området, arkæologiske, kulturelle eller gastronomiske. På stedet sælges også gårdens egen vin og olie. Mod forespørgsel og betaling: morgenmadsservice. Komfortabel indretning.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Vitorchiano


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !