Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Lucca Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Toscana Lucca
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum 5    
Areal 250 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Ferielejlighed til udlejning Lucca Toscana Italien

Typisk toskansk hus, der er konstrueret på en eksisterende bygning, og ikke ligger langt fra den vej, der fører fra Lucca til Versilias strande. Her har i udsigt over landskabet. Grunden har en italiensk have, en engelsk græsplæne med højstammede træer, en pavillon hvor I kan nyde måltiderne i det fri og en swimmingpool. På bagsiden af huset, bag en hæk, ligger der et snedkeri. Babyseng til rådighed. Der er 4 km. til Lucca, 35 km til Forte dei Marmi og Montecatini Terme, 35 km. til Pisa og 75 km. til Firenze.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Lucca


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !