Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Sestino Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Marche Sestino
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 12 Soverum 5    
Areal 220 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 60000 Afstand til indkøb 1500 Afstand til spisested 1500

Ferielejlighed til udlejning Sestino Marche Italien

Hvis du er rolig og kan lide natur, hvis du elsker vandreture i det fri og kan lide smukke oplevelser, hvis du ønsker at udforske områder som storset ikke har været berørt at turisme - så er dette sted lige nået for dig! Dette smukt møblerede sommerhus i den toscanske del af Appenninerne består af to separate boligenheder, som er forbundet via et udendørstrappe. Foran huset ligger der to terrasser, hvor den ene har bordtennisbord. I den store have finder man masser af frugttræer, legeplads, solsenge og en delvist overdækket. Hvis man gerne vil forlade huset og udforske det fantiske område, kan man tage på en af de mange vandreture f.eks i Sasso Simone parken eller på en tur til Adriaterhavskysten.


Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Sestino


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !