Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Montespertoli Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Toscana Montespertoli
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum 3    
Areal 150 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested 500

Ferielejlighed til udlejning Montespertoli Toscana Italien

Dette hyggelige landhus er en tidligere stald, der er blevet ombygget. Det er det ideele sted, at nyde de varme sommerdage, eller de friske efterårsaftener. Ejendommen ligger i et af de smukkeste områder i Chianti. Husets grund er på to niveauer. På det øverste ligger huset og den smukke have, og på det laveste ligger swimmingpoolen, der også har en terrasse, og er omgivet af flotte planter og blomster - perfekt til solbadning, svømning og udendørs middag. Huset er indrettet med gamle møbler. Tilkørslen til huset er en ca. 800 m lang naturvej. På anmodning og mod ekstra betaling, kan der arrangeres rengøring og madlavning. I nærheden af huset ligger der en lille by, Lucardo, der har to gode restauranter. Fra den ene restaurant er der en fantastisk udsigt over landskabet. Den anden servere typiske toscanske retter og pizzaer. Der ligger mange smukke gårde, der sælger vin og olivenolie, i nærheden af huset.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Montespertoli


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !