Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Passo Corese Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Lazio Passo Corese
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 5 Soverum 2    
Areal 55 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand Afstand til indkøb Afstand til spisested

Ferielejlighed til udlejning Passo Corese Lazio Italien

Flot landsted med 4 lejligheder, ejeren bor i den ene. Rolige omgivelser. Ligger på en stor grund med en flot tennisbane og en bocciabane, som den meget gæstfrie ejer også benytter. Ejeren bor i stueetagen. Tennisbanen kan reserves og benyttes gratis om dagen, hvorimod der skal betales for strøm til belysning om aftenen. Ekstra ydelser: ejeren kan, mod betaling, hente gæster som ankommer med tog til banegården i Fara Sabina og gæster som ankommer med fly til lufthavnen i Fiumicino. I kælderen er der en stor møbleret taverna til middage og fester (rådighed og pris aftales direkte på stedet).

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Passo Corese


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !