Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Pieve S. Stefano Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Toscana Pieve S. Stefano
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum 3    
Areal 120 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 30000 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Ferielejlighed til udlejning Pieve S. Stefano Toscana Italien

Renoveret bondehus, der er en del af en kendt bondegård i bakkerne der er rige på oliventræer og vinranker. Der er kort afstand til en ridestald, hvor I kan få undervisning og tage på små udflugter m.m. Der er god udsigt og rolig beliggenhed. Den indhegnede grund består af en udstyret park og swimmingpool. I prisen er 3 timers husholdningshjælp pr. uge inkluderet. Komfortabel indretning.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Pieve S. Stefano


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !