Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Baja Sardinia Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Sardegna Baja Sardinia
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 7 Soverum 3    
Areal 150 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Ferielejlighed til udlejning Baja Sardinia Sardegna Italien

Dejligt familiehus til 3 familier, der ejes af en berømt maler. Området er et ideelt rejsemål for dem, som ønsker at nyde havet og de naturlige smukke oplevelser i Gallura. Roligt område. Udsigt over haven og det flotte landskab, der ligger omkring huset. Vugger og ekstra senge er til rådighed for et gebyr. Afstande til attraktioner: 200 m til stranden i Cala Bitta og 1 km til Baia Sardinien, der er en by for alle. Poltu Quatu (muligt at leje både og joller) 3 km, Porto Cervo der er en eksklusiv by i costa smeralda 4 km, den smukke Pevero golfbane 8 km, Palau og øhavet i Maddalena (Caprera Sejlsport School) 12 km.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Baja Sardinia


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !