Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Apecchio Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Marche Apecchio
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 7 Soverum 2    
Areal 65 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 55000 Afstand til indkøb 4000 Afstand til spisested

Ferielejlighed til udlejning Apecchio Marche Italien

Feriestedet Valguerriera, der er udstyret med enkle men komfortable ferielejligheder, ligger i fredsfyldte omgivelser i en grøn dal midt i Appenninerne mellem Ubrien og Marche. Det er velegnet til gæster, der ønsker at holde ferie langt væk fra hverdagens stress, og slappe af i rolige omgivelser. Her er naturen uberørt og dejlig. Boligen består af en hovedbygning (endnu ikke renoveret) og tre renoverede landhuse med i alt 11 hyggeligt indrettede lejligheder. Hver lejlighed har et privat og møbleret udendørs område. Der er også en stor fælles swimmingpool, der ligger i smukke omgivelser, og nærmest inviterer til en forfriskende dukkert eller leg. Swimmingpoolen er desuden også udstyret med undervandsmassage. Fælles grill og vaskemaskine.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Apecchio


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !