Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Apecchio Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Marche Apecchio
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 14 Soverum 4    
Areal 180 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 55000 Afstand til indkøb 4000 Afstand til spisested

Ferielejlighed til udlejning Apecchio Marche Italien

Dette lejlighedskompleks ligger i et fredeligt og grønt område. Det er ideelt for dem, der ønsker en ferie i den uspolerede natur. Komplekset består af en herregård og tre huse, der for nyligt er blevet renoveret og opdelt i 11 lejligheder. Hver lejlighed har et privat og møbleret udendørs område. Til gæsterne byder ejendommen også på store smukke områder, og en dejlig swimmingpool med undervandsmassage. Der er fælles grill og vaskemaskine I kælderen af bygningen, vil der om aftenen blive arrangeret vinsmagning. Børne/babyseng til rådighed på anmodning. Nogle tips til udflugter og afstande: Urbino 30 km, Fano og Adriaterhavets strande og kyst tager ca. 1 time at komme til, 55 km.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Apecchio


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !