Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Sorano Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Toscana Sorano
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum 2    
Areal 74 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand Afstand til indkøb 2500 Afstand til spisested

Ferielejlighed til udlejning Sorano Toscana Italien

Fritstående huse og ferielejligheder (35 i alt) på et lille charmerende kursted, i et sogn fra det 14 århundrede. Husene og lejlighederne ligger midt i de grønne, vidunderlig bakkede områder i den sydlige del af Toscana, mellem Amiata-bjerget og Bolsana-søen. Regionen byder på mange varme kilder og etruskiske monumenter. Vi anbefaler at lægge vejen forbi byen Sorano, som ligger meget flot på en bakke og har udsigt over en dal, fyldt med klipper og skrænter. Området er specielt på grund af de mange forhistoriske ting og kultuskatte fra antikken og middelalderen. Poolen med thermalvand er åben hele året. Se også ITG451-ITG453 på www.novasol.dk.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Sorano


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !