Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Castelnuovo Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Toscana Castelnuovo
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 13 Soverum 6    
Areal 460 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand Afstand til indkøb 7000 Afstand til spisested 5000

Ferielejlighed til udlejning Castelnuovo Toscana Italien

For individualister! Denne rummelige villa er smagfuldt indrettet. En privat sommerbolig af en florentinsk familie og tilbyder - ud over alt andet - en masse 'atmosfære'. Huset ligger i en rolig sidedal af Tiberen, hvor der ikke befinder sig mange turister. Huset ligger op til masser af afslapning og at have det sjovt. Man kan nyde haven, den romantiske udsigt udover bjergene, solbade i swimmingpoolen eller tage i skoven til fods eller på mountainbike. Man kan også besøge det franciskanske klostre og du kan smage på svampen specialer på de lokale restauranter. Huset ligger kun en times kørsel fra kysten af Adrianterhavet. Der er også rig mulighed for at tage på udflugter til f.eks. Caprese Michelangelo, fødested af Michelangelo, og den charmerende by Sansepolcro og Anghiari.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Castelnuovo


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !