Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Arezzo Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Toscana Arezzo
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum 2    
Areal 60 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand Afstand til indkøb 1500 Afstand til spisested 1500

Ferielejlighed til udlejning Arezzo Toscana Italien

I 800 meters højde finder I ikke kun den vilde natur og en fantastisk udsigt, her kan I også holde ud at være selv i den hedeste sommer, da der altid er forfriskende brise! Ferielejligheden ligger i en middelalderlig bygning blandt ruinerne af en romansk kirke og urgamle egetræer. Lejligheden er hyggeligt og enkelt indrettet. På grunden findes swimmingpool, legeplads til børnene, samt overdækket terrasse med havemøbler og panoramaudsigt. Et helt specielt sted, for specielle gæster! Den 120 ha store skovgrund inviterer til at vandre og udforske naturen. De flinke ejere vil gerne lave aftensmad til jer samt gæsterne i de yderligere fem ferielejligheder i deres lille ristorante (efter forespørgsel på stedet). Godt at vide for større rejsegrupper: Ferielejlighederne ITA153-155 har samlet plads til 11 personer. (Se også ITA153 og ITA155).

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Arezzo


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !