Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Rapolano Terme Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Toscana Rapolano Terme
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 9 Soverum 4    
Areal 350 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand Afstand til indkøb Afstand til spisested

Ferielejlighed til udlejning Rapolano Terme Toscana Italien

Stort landsted, der blev bygget ved renoveringen af et gammelt kloster. Stedet er omgivet af flere hundrede år gamle skove og olivenlunde på en bakke. Huset ligger i et fantastisk område og har panoramaudsigt over landskabet helt til Siena. Det er et meget roligt område. Ved ombygningen blev huset indrettet med travertin, loftsbjælker og terracottagulve. Huset er indrettet med både gamle og moderne møbler. Ejeren bor i en lejlighed på 1. sal i huset. Med i prisen: Hushjælp 3 timer på hverdage til soverum og badeværelser. Yderligere hushjælp er muligt på forespørgsel og mod betaling.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Rapolano Terme


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !