Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Porto Rotondo Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Sardegna Porto Rotondo
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum 2    
Areal 70 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 1000 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Ferielejlighed til udlejning Porto Rotondo Sardegna Italien

Yndig lejlighed i et trefamilieshus, som ligger perfekt i det Sardinske landskab. Huset ligger på skråningen af en bakke hvorfra der er udsigt over Marinella bugten (1,3 km. til havet) og til øen Mortorio og Soffi. Rolig beliggenhed. Foran lejligheden er der en privat, udstyret have og der er en stor tagterrasse. Ca. 1 km. derfra er der båd- og windsurfing udlejning og 4 km. væk er der et dykkercenter. I værelse med køjeseng er der aircondition (mod betaling).

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Porto Rotondo


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !