Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Noto Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Lombardia Noto
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum 3    
Areal 100 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 3300 Afstand til indkøb 5000 Afstand til spisested 2000

Feriehus til udlejning Noto Lombardia Italien

Dette pæne nybyggede feriehus med et stort og udstyret udendørs område ligger i nærheden af den skønne by Noto, der er betegnet som Unesco verdensarv. Here er I i den sydligste del af Sicilien ved foden af Iblei-bjergene. I dette område finder I overalt spor efter antikken og en meget stor kulturarv. Der er et væld af muligheder for dagsudflugter. Et tip: Prøv de velsmagende små tomater fra Pachino (5 km)

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Noto


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !