Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Poggibonsi Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Toscana Poggibonsi
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 5 Soverum 3    
Areal 80 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand Afstand til indkøb 6000 Afstand til spisested

Ferielejlighed til udlejning Poggibonsi Toscana Italien

Dejligt, flot renoveret landhus i hjertet af Chianti. Huset er delt op i 5 ferielejligheder. I befinder jer i et imponerende stenhus med en fantastisk beliggenhed på en bakke og har en flot udsigt over det lavereliggende landskab. Fra poolen, der er omkranset af fliser og græs, og som er fælles med andre gæster, kan man ligeledes nyde den smukke udsigt. De grønne omgivelser er præget af mange egetræer, cypresser, vinbjerge og oliventræer. Hver lejlighed har eget, private, udeområde med havemøbler.1 barneseng kan lejes (betaling på stedet). Tilkørselsvejen en 1,8 km delvis stejl, grusvej. Poggibonsi har været beboet siden stenalderen. De første forhistoriske monumenter, især grave fra den etruskisk-romerske tid. Poggiobonsi ligger på pilgrimsvejen via Francigena og var allerede i middelalderen velstående. Palazzo Pretorio fra det 13. århundrede er absolut et besøg værd. Blandt andre interessante besøgsmål er den romansk-gotiske kirke fra augustinerordenen San Lorenzo fra 1495.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Poggibonsi


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !