Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Foiano della Chiana Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Toscana Foiano della Chiana
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 20 Soverum 10    
Areal 800 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand Afstand til indkøb 4000 Afstand til spisested

Ferielejlighed til udlejning Foiano della Chiana Toscana Italien

Her er boligen til den store familie der skal på deres livs ferie, eller skal fejre en stor begivenhed. I bor på et typisk toscansk gods, nær Arezzo og med betagende udsigt over dalen og Lucignano. Huset er gennemrenoveret og ført tilbage til sin oprindelige gamle charme og glans. Møbleringen er dels med antikke genstande, dels med smukke komfortable nutidige møbler der glider fint ind i helheden. Her er hele 10 smukt udstyrede badeværelser, et til hvert soveværelse. Køkkenet er udstyret med al ønskelig komfort, og skal den store familiefest holdes her, kan I nemt tilberede et luksusmåltid med mange retter. Hvis I da ikke foretrækker at leje kok på forespørgsel ligesom I også kan bestille pasning af familiens yngste. I har også rengøringshjælp incl. i husets leje, tre timer fra fredag til mandag. Hvis I altid har drømt om at blive gift i Italien, så er det muligt her, da der ligger en lille meget smuk kirke på ejendommens grund. Huset er udstyret med aircondition samt har internet, så I kan tjekke både vejrudsigt og nyheder hjemmefra. Foran huset er der et smukt springvand, hvis stråler oplyses når det er mørkt. Huset er omgivet af en 12.000 m2 stor indhegnet park med flere siddegrupper. Her er også en dejlig stor swimmingpool hvor I kan svømme både dag og nat, da den er oplyst. I bor perfekt til udflugter til Toscanas mange smukke byer og seværdigheder. Skal I handle dagligvarer og andre nødvendigheder så kan det gøres i Lucignano og Foiano della Chiana 4 km, til Arezzo er der 20 km, Siena 40 km, til Firenze med sine mange kulturelle skatte 80 km, Assisi 90 km. Huset er nabo til ITA617.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Foiano della Chiana


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !