Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Castel del Piano Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Toscana Castel del Piano
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum 5    
Areal 200 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 60000 Afstand til indkøb 5000 Afstand til spisested 5000

Ferielejlighed til udlejning Castel del Piano Toscana Italien

Dejligt landhus på smuk bjergskråning. Huset består af to separate boligenheder, der er forbundet af en udvendig trappe og er omgivet af overdækkede terrasser med grill hjørne. På den fantastiske grund findes der flotte statuer, springvand, vandfald og et springvand med små fisk. Derudover findes der også et bordtennisborg som giver alle mulighed for at aktivitet. På grunden findes der også frugttræer og olivenlunde - hvorfra du har en vid udsigt til den maleriske Val d'Orcia. Der er mulighed for at tage på mange ture, det kunne f.eks være de middelalderlige byer Montalcino og Pienza. Byen Mount Amiata er værd at se for deres Castel del Piano og ikke midst Arcidosso. Derudover kan man se de Varme bade i Bagno Vignoni og Saturnia og Maremma med sine etruskiske byer og fantastiske strande på kysten.


Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Castel del Piano


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !