Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Baia Domizia Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Campania Baia Domizia
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum 4    
Areal 160 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 150 Afstand til indkøb 150 Afstand til spisested 300

Ferielejlighed til udlejning Baia Domizia Campania Italien

Til dette feriehus, der udgør den ene halvdel af et dobbelthus i en populær badeby mellem Latium og Campánia, hører et billardrum i kælderen samt en pool. Huset, der ligger få meter fra stranden, danner på alle årstider et godt udgangspunkt for jer, der ikke kun vil nyde solen og stranden, men som også ønsker at opleve kunst og kultur. Med bilen når I nemt til Rom (180 km) og Napoli (65 km), der rummer en masse seværdigheder. Se også IKG101.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Baia Domizia


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !