Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Poppi Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Toscana Poppi
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 7 Soverum 3    
Areal 130 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand Afstand til indkøb 8000 Afstand til spisested 100

Ferielejlighed til udlejning Poppi Toscana Italien

På kanten af en lille by på det skovklædte bakker af Casentino, ligger dette hyggelige sommerhus. Det er bygget i chalet-stil på en bjergsiden, balkoner løber rundt om huset og vinduer og døre åbne udtil den velplejede have med swimmingpool og solterrasse. Ideel til feriegæster, der som foretrækker et en område med få turister og ønsker at være tæt på naturen. I området findes der små landsbyer, slotte og fredsfylte steder. Man kan prøve at tage et bad i den kolde bjergstrøm - stor oplevelse. Lokale specialiteter som svampe og pecorino ost kan smages på de forskellige restauranter i området, eller tage det med hjem på terrassen med et glas rød. Man kan tage på udfluter til middelalderbyen Poppi, klostrene i La Verna eller en tur til Firenze.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Poppi


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !