Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Subbiano Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Toscana Subbiano
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum 5    
Areal 340 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand Afstand til indkøb 4000 Afstand til spisested 4000

Ferielejlighed til udlejning Subbiano Toscana Italien

Smukt landhus med tilhørende anneks, der ligger midt på den store grund med oliventræer. Huset har en fantastisk beliggenhed i nærheden af Arezzo. På grund af den meget omhyggelige renovering, er villaen meget velholdt med sans for detalje og komfort. Der er et meget smukt og velholdt udendørs pool-område. Myggenet på vinduerne. Der ligger en tennisbane ca. 200 meter væk fra huset. Der er en udendørs terrasse, der fungerer som spiseplads. Rengøring mm. er inkluderet i prisen. På anmodning og mod betaling, kan der hyres en kok til morgenmad, aftensmad og madlavningskursus. Der ligger en golfbane ca. 15 km væk.


Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Subbiano


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !