Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Figline Valdarno Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Toscana Figline Valdarno
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum 2    
Areal 100 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand Afstand til indkøb 5000 Afstand til spisested 500

Ferielejlighed til udlejning Figline Valdarno Toscana Italien

Komfortabelt og charmerende feriehus på en stor og velholdt grund. Huset har to terrasser, en stor balkon og en privat have. Det ligger i et meget smukt område. Huset har sin egen tilkørsel fra vejen. Der er en swimmingpool ca. 50 m fra huset, som af og til også bruges af ejeren. Børneseng på anmodning. Dette sommerhus er et ideelt udgangspunkt for udflugter til f.eks. Firenze, Siena og Chianti-området, men også til stilfuld afslapning i maleriske omgivelser.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Figline Valdarno


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !