Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Dicomano Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Toscana Dicomano
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum 2    
Areal 90 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand Afstand til indkøb Afstand til spisested

Ferielejlighed til udlejning Dicomano Toscana Italien

Charmerende stenhus, der er en del af et middelalderigt kompleks. Det er for nyligt blevet omhyggeligt og smagfuldt renoveret. 'Vista San Lorenzo', som stedet hedder, ligger fantastisk i de smukke bakker, hvilket betyder at der fra hvert hjørne af huset er en fantastisk udsigt over Mugello-dalen. Ca. 30 meter fra huset ligger der et andet hus, der grænser op til haven. Begge huse har privat indgang/indkørsel, private udendørs områder og en privat swimmingpool. Hvis det ønskes, er det muligt at leje de to huse sammen. Tilkørslen til huset er en over 500 m lang grusvej.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Dicomano


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !