Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Arrild Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Arrild
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 120 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 25000 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Arrild Sønderjylland Danmark

Skønt luksussommerhus på 120 m2 i træ, opført i 2005, beliggende på en dejlig naturgrund i Arrild Ferieby. Til huset hører åben og overdækket terrasse med havemøbler. Huset er lyst og bygget af de bedste materialer. Til huset hører 2 badeværelser med opvarmet klinkegulv og bruseniche. Det ene er desuden udstyret med 2-pers. spa og direkte adgang til husets sauna. Dejligt køkken med alt tænkeligt udstyr, bl.a. fryser, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn. I forbindelse med køkkenet ligger spisestuen, hvor der er god plads rundt om det store spisebord. Stor opholdsstue med flot lysindfald fra de store panoramavinduer med bl.a. 32" fladskærm-TV, stereoanlæg med CD-afspiller, DVD-afspiller og brændeovn samt udgang til terrassen. 4 lyse og rummelige soveværelser, alle med dobbeltseng. 2 af værelserne er udstyret med TV og DVD-afspiller og 1 værelse med radio og CD-afspiller. Desuden forefindes vaskemaskine og tørretumbler. Til de små feriegæster er der barneseng, høj barnestol, sandkasse, gynge og babygynge. I området findes put & take fiskesø, svømmecenter, golfbaner og indkøbsmuligheder, og med bil er der kun kort transporttid til Rømø og Danmarks ældste by, Ribe.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Arrild


Arrild er en hyggelig landsby i den centrale del af Sønderjylland. Landsbyen ligger i Tønder Kommune og tilhører Region Syddanmark.

I den nordlige del af Arrild ligger Arrild Ferieby tæt ved nåleskoven i Hønning Plantage. Feriebyen består af 400 feriehuse og en campingplads, der hvert år besøges af adskillige danske og tyske turister.

Fra Arrild er der 10 kilometer til Toftlund, 14 til Løgumkloster, godt 14 til Skærbæk og godt 36 til Aabenraa.Video - Arrild Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !