Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Taormina Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Sicilia Taormina
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum 2    
Areal 65 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 500 Afstand til indkøb Afstand til spisested

Ferielejlighed til udlejning Taormina Sicilia Italien

Dejlige lejligheder i et af tre eksisterende huse i den berømte by Taormina. Huset ligger på en skråning, med en fantastisk udsigt over Mazzaro bugten. Den gamle bydel i Taormina er nem at nå til fods, og gader og trapper er behagelige at gå på. På den ene side af huset er den terrasse med middelhavsplanter. Hver lejlighed har egen indgang. Egen parkeringsplads. Den berømte strand Isolabella ligger kun et stenkast fra huset, og de smukke sandstrande i Letojanni i bare 5 kilometers afstand.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Taormina


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !