Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Arrild Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Arrild
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 7 Soverum    
Areal 61 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 25000 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Arrild Sønderjylland Danmark

På en dejlig havegrund i det smukke Østmarken ligger dette sommerhus, opført i 1978. Til huset hører gode overdækkede terrasser mod syd og øst med havemøbler. Indvendigt er der træ på vægge og lofter. Parketgulve, dog gulvtæppe i værelset med køjesenge. Huset har et nyt, dejligt badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Køkkenet er bl.a. udstyret med opvaskemaskine samt varmluftovn og ligger i åben forbindelse med opholdsstuen, som indeholder TV med parabol, DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Til de små feriegæster er der barneseng, høj barnestol, gynge og sandkasse. 2 gode soveværelser samt anneks med 2 soveplader. Vaskemaskine og tørretumbler på campingplads 500 m fra huset.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Arrild


Arrild er en hyggelig landsby i den centrale del af Sønderjylland. Landsbyen ligger i Tønder Kommune og tilhører Region Syddanmark.

I den nordlige del af Arrild ligger Arrild Ferieby tæt ved nåleskoven i Hønning Plantage. Feriebyen består af 400 feriehuse og en campingplads, der hvert år besøges af adskillige danske og tyske turister.

Fra Arrild er der 10 kilometer til Toftlund, 14 til Løgumkloster, godt 14 til Skærbæk og godt 36 til Aabenraa.Video - Arrild Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !