Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Ravello Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Campania Ravello
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum 1    
Areal 65 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 100 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Ferielejlighed til udlejning Ravello Campania Italien

Smuk lejlighed på to eatger i en to-familiehus ved kysten mellem Amalfi og Minori. I alle kystbyer er der mulighed for at leje parasoller, liggestole og både. Panoramaudsigt over havet og kysten. Roligt beliggende på en skrånet grund ved kystvejen, som har haver og terrasser med den typiske middelhavs-vegetation og en række af trapperne ned til havet. Direkte fra lejligheden er der adgang til en plads til solbadning og til havet. Hver lejlighed har et privat udendørs område. Fælles vaskemaskine med to boliger. Andre udendørs arealer er til fælles med husejeren, som af og til bor i en anden lejlighed. Lejligheden er indrettet med antikke møbler. Parkeringsplads mod gebyr: 500 m. vi anbefaler i bestiller plads på parkeringspladsen på forhånd for at være sikre på der er ledigt. Minori (med indkøbsmuligheder): 500 m, Amalfi: 2,5 km, Vietri: 17 km, Positano: 20 km.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Ravello


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !