Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Arrild Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Arrild
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum    
Areal 150 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Arrild Sønderjylland Danmark

Rigtig dejligt, lyst og skønt beliggende sommerhus af træ, bygget i 2008. Huset er beliggende på en dejligt anlagt grund med træer rundt om. Huset er aldeles handicapvenligt. Til huset hører dejlig, åben terrasse med havemøbler. Indvendigt er der lyse vægge og lofter overalt. Vinyl på gulvene. Huset råder over 2 dejlige og flotte badeværelser, hvoraf det ene er indrettet med vaskemaskine og tørretumbler. I husets dejlige køkken, som ligger i åben forbindelse med spiseafdeling og den lækkert indrettede stue, er der bl.a. mikrobølgeovn, keramiske komfur, varmluftsovn og opvaskemaskine. I stuen findes der stereoanlæg, CD-afspiller, fladskærms-TV med kabeltilslutning og DVD-afspiller. Gratis ADSL-internetforbindelse (egen computer skal medbringes) samt karaoke-anlæg. Til de mindste feriegæster står barneseng til rådighed. Huset er endvidere udstyret med klimaanlæg. I redskabsrummet fryser til fri afbenyttelse. Huset er et handicaphus af type 1. Huset er udvalgt på baggrund af Dansk Handicap Forbunds kriterier og har meget fine adgangs- og arbejdsforhold for kørestolsbrugere og personale. Ekstra brede døråbninger ved værelser og badeværelse. Toilet-/badetol til kørestolsbrugere forefindes. I området er der et dejligt badeland, stor og flot minigolfbane, legeplads, flot Put & Take sø, restaurant og gode indkøbsmuligheder. Alle aktiviteter ligger i en afstand af ca. 150 m fra huset, bortset fra indkøb, som ligger ca. 500 m fra huset.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Arrild


Arrild er en hyggelig landsby i den centrale del af Sønderjylland. Landsbyen ligger i Tønder Kommune og tilhører Region Syddanmark.

I den nordlige del af Arrild ligger Arrild Ferieby tæt ved nåleskoven i Hønning Plantage. Feriebyen består af 400 feriehuse og en campingplads, der hvert år besøges af adskillige danske og tyske turister.

Fra Arrild er der 10 kilometer til Toftlund, 14 til Løgumkloster, godt 14 til Skærbæk og godt 36 til Aabenraa.Video - Arrild Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !