Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Årgab Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Årgab
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 96 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 25 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Årgab Vestjylland Danmark

På en meget stor klitgrund tæt ved Vesterhavet, ligger dette lækre sommerhus i træ. Huset er højt beliggende og fra stuen er der en flot udsigt over området og Ringkøbing Fjord. Fra grunden er der panoramaudsigt over Vesterhavet. Huset er opført i 1993 og er bl.a. udstyret med 2-pers. spa, romersk dampbad og solarium, vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser, stereoanlæg med CD-afspiller, fladskærms-TV med parabol (digital) og DVD-afspiller. Desuden gratis ADSL-internetforbindelse til rådighed (computer medbringes) Åben og overdækket terrasse med havemøbler. Det veludstyrede køkken er kombineret med stuen. I den hyggelige opholdsstue er der brændeovn. Lækkert badeværelse med 2-pers spa, bruseniche og gulvvarme. Fra dette badeværelse er der direkte adgang til dampbad. Gæstetoilet. Et dejligt og absolut anbefalelsesværdigt sommerhus, som udlejes til højst 6 voksne og 2 børn.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Årgab
Video - Årgab Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !