Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Årgab Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Årgab
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 60 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Årgab Vestjylland Danmark

På en natur-/klitgrund kun 250 m fra Vesterhavet i det naturskønne Årgab ligger dette sommerhus i træ, bygget i 1963. Stor åben træterrasse med havemøbler. Trælofter, trævægge og trægulve, dog gulvtæpper på værelser og i anneks. Dejligt badeværelse (2006) med bruseniche og gulvvarme. Køkken med bl. a. mikrobølgeovn og fryser. Hyggelig opholdsstue med brændeovn, TV med parabol (digital) og stereoanlæg med CD-afspiller. 2 soveværelser; 1 med dobbeltseng og 1 med køjeseng. Anneks med dobbeltseng. Til de små feriegæster er der sandkasse på grunden. Et godt familiesommerhus beliggende tæt på fiskerbyen, Hvide Sande, hvor der er hygge og aktivitet på havnen.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Årgab
Video - Årgab Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !