Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Årgab Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Årgab
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 80 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 100 Afstand til indkøb 200 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Årgab Vestjylland Danmark

Kun 100 m fra Vesterhavet ligger dette dejlige sommerhus i træ, bygget 2002, på en let kuperet klitgrund i et naturskønt område. Huset er omgivet af et skønt åbent og overdækket terrasseareal med div. havemøbler. Flotte ludbehandlede trælofter og -vægge. Tæppebelagte gulve, dog trægulv i opholdsstue og klinkegulv i køkken og gang. Pragtfuldt badeværelse med opvarmet klinkegulv, bruseniche, 2-pers. spa og vaskemaskine. Moderne og veludstyret køkken med komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn, fryser og opvaskemaskine. Den hyggelige opholdsstue med enestående udsigt over klitlandskabet er udstyret med brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller og TV med parabolantenne. Høj barnsetol. På grunden er der sandkasse og gynge til familiens yngste. Et lyst og velfungerende sommerhus, som er et perfekt udgangspunkt for en vellykket ferieoplevelse. Meget gode fiske- og surfmuligheder i området.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Årgab
Video - Årgab Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !