Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Cala Millor Spanien - Sommerhusudlejning af bureau


Spanien Mallorca Cala Millor
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 5 Soverum 2    
Areal 60 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 20 Afstand til indkøb 300 Afstand til spisested 100

Ferielejlighed til udlejning Cala Millor Mallorca Spanien

I udkanten af feriebyen Calla Millor, lige ved det fredede område af halvøen Punta n'Armer, ligger denne lejlighed på fjerde sal af et velholdt boligkompleks. Fra stuen, et af soveværelserne og terrassen har I en uforstyrret udsigt over havet og Calla Millors bugt. Fra den fælles pool, som hører til komplekset, er der direkte adgang til den let skrånende sandstrand. Der ligger en lille café-restaurant på spidsen af halvøen Punta n'Armer, som indbyder til gåture. Der er mange muligheder for golf- og tennisinteresserede i området.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Cala Millor
Video - Cala Millor Mallorca
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !