Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Tørresø Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Tørresø
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 100 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 100 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Tørresø Fyn & øer Danmark

Nyrenoveret (2008) charmerende sommerhus beliggende på en dejlig ugeneret naturgrund, kun 100 m fra børnevenlig sandstrand og med direkte udsigt til mark og skov. Det velholdte sommerhus er bygget i 1973, men netop nyrenoveret 2008 med nyt køkken (køkken/alrum) og badelementer. I det moderne køkken er der lækre hvidevarer såsom keramisk kogeplade, løftet varmluftovn, mikrobølgeovn, køle-fryseskab og opvaskemaskine. Køkkenet ligger i åben forbindelse med den hyggelige stue, hvor der udover brændeovn og er fladskærms-TV med digital parabol, DVD-afspiller, video samt CD-afspiller. Vægge og lofter i stuen er beklædt med lyse træpaneler og synlige loftsbjælker. Gulvene i huset er dels belagt med trægulve, dels klinker samt tæppe på værelserne. Skønt badeværelse med bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler samt sparum med 4-pers. spa (standvand). Fra sparummet er der direkte adgang til saunaen. Der er 2 gode soverum, begge udstyret med dobbeltseng. Solarium i det ene soveværelse. Derudover hems med 2 sovepladser. Der er 2 høje barnestole og 2 barnesenge. På grunden er er græsplæne samt sandkasse og gynge til børnene. Til huset hører overdækket samt stort, åbent terrasseareal med havemøbler. Gode fiskemuligheder og ideelle forhold til surfing og anden vandsport i området.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Tørresø
Video - Tørresø Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !