Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Skåstrup Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Skåstrup
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 72 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 1500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Skåstrup Fyn & øer Danmark

Hyggeligt sommerhus i træ, bygget i 1968, beliggende på en havegrund. Til huset hører en dejlig, stor, åben terrasse med havemøbler. Indvendig er der overalt trævægge og -lofter samt gulvtæpper. Badeværelse med bruseniche. Mindre køkken med bl.a. opvaskemaskine, mikrobølgeovn og varmluftovn. Fryser til rådighed. Opholdsstuen er indrettet med bl.a. brændeovn, TV, DVD-afspiller og CD-afspiller. Fra stuen er der udgang til en dejlig, stor, opvarmet udestue. Husets sovepladser fordeler sig på 1 værelse med dobbeltseng og 1 værelse med 2 køjesenge. Sandkasse og gynge til børnene. Til huset hører en robåd, hvortil der er mulighed for at leje en motor. Fiskerenseplads i bryggerset.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Skåstrup
Video - Skåstrup Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !